Zwemmen bij Zwemtijgers

Kleinschalig lessen

In Stevensbeek wordt op kleine schaal zwemlesgegeven aan kinderen. Zwemjuf Charelle is gediplomeerd zwemonderwijzer.

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 5/6 kinderen en de lessen duren 30 minuten.

Zwemtijgers staat voor een speelse kindvriendelijke wijze van leren zwemmen. Er is veel aandacht voor zwemredzaamheid, maar zwemveiligheid en zwemvaardigheid staan voorop.

Speelse lesmethode

Het zwemmen in een klein groepje is een uitstekende manier om de zwemvaardigheid van uw kind snel onder de knie te krijgen.

Zwemtijgers heeft een unieke zwemscore. Doormiddel van een scoresysteem op een houtenscorebord, hopen wij dat uw kind door het zien van de vorderingen gestimuleerd wordt in het leerproces.

Tijgermunten

Bij Zwemtijgers kan je tijgermunten verdienen. Ieder kind krijgt een scorebord mee naar huis. Na de zwemles wordt er samen met het kind gekeken hoeveel tijgermunten ze op hun scoreformulier mogen plakken.

Zwemtijgers bied ook privé-zwemles aan
op locatie in Stevensbeek

nét dat beetje extra aandacht

Heeft u zelf een zwembad thuis? Of kent u iemand met een zwembad aan huis? Misschien is privé-zwemles iets voor u! U kunt zelf eigen groepjes maken met andere ouders. Ook zijn deze lessen mogelijk in vakanties

Privé-zwemles is uitermate geschikt voor kinderen die net het stukje extra aandacht nodig hebben om ook vertrouwd te raken met het water.(denk hierbij aan angst voor het water, moeite met een bepaalde vaardigheid, zwemmen in een groep is niet haalbaar voor het kind)