Charelle Cobussen

Ik woon samen met mijn partner en 2 Britse kortharen in Wijchen.

In 2012 heb ik aan het ROC Nijmegen Sport en Bewegen mijn diploma tot ‘Allround zwembadmedewerker’ behaald. Ik heb altijd fanatiek gesport en ben sinds mijn 17e begonnen met het geven van zwemles aan kinderen. Daarnaast heb ik in januari 2021 mijn leidinggevende diploma behaald.

Het was altijd een droom om kleinschalig voor mijzelf te gaan beginnen en ik ben heel erg trots dat dit nu gaat gebeuren. Door mijn enthousiasme, speelse en prettige manier van lesgeven voelen de kinderen zich snel op hun gemak.

Zwemtijgers: dé zwemschool met een vast gezicht voor u en uw kind.

Waar staat Zwemtijgers voor?

Zwemtijgers staat voor een speelse kindvriendelijke wijze van leren zwemmen aan kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Door ons unieke zwemtijgers scorebord staat het kind bij zwemtijgers centraal.

Wij besteden veel aandacht aan zwemredzaamheid maar zwemveiligheid en zwemvaardigheid staan daarbij voorop.

Zwemtijgers geeft alleen nog maar zwemles op maat, bij u aan huis. Wij zijn helaas gedwongen te stoppen met het geven van zwemles in Stevensbeek.

“Iedere week is het weer genieten om met de kleine zwemtijgers het water in te duiken. Het is ontzettend waardevol dat ik een steentje bij mag dragen aan hun ontwikkeling. Het geeft zo veel voldoening om kinderen met passie en plezier te kunnen opleiden naar het Zwem ABC”

Charelle Cobussen – eigenaresse/zweminstructrice